To test τροφικής ευαισθησίας Food Allergy ελέγχει 57 τροφές και δείχνει το ποσοστό ευαισθησίας που μπορεί να υπάρχει σε κάθε οργανισμό . Γνωρίζοντας ποια τρόφιμα φέρνουν ανεπιθύμητα συμπτώματα, σχεδιάζουμε το κατάλληλο διατροφικό σχήμα
Το Food Allergy εξετάζει την παρουσία αντισωμάτων IgG, τα οποία εμφανίζονται όταν το νοσοποιητικό σύστημα αντιδρά σε ορισμένα τρόφιμα. Συγκεκριμένα, μετράει την δραστικότητα των IgG σε 57 τρόφιμα. Κάθε τρόφιμο αξιολογείται σε μια κλίμακα από 0 έως 3, ανάλογα με το επίπεδο αντίδρασης του σώματος σας. Η Κατηγορία 0 αντιστοιχεί σε φυσιολογική ήπια αντίδραση, η Κατηγορία 2 σε χαμηλή αντίδραση ενώ η Κατηγορία 3 σε υψηλή αντίδραση.
Ένα υψηλό επίπεδο δραστικότητας IgG μπορεί να υποδηλώνει ότι η τροφή προκαλεί ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο σώμα σας. Συνεπώς, η εν λόγω τροφή μπορεί να αφαιρεθεί ή να μειωθεί από τη διατροφή για κάποιο διάστημα.
Τα πιο συχνά συμπτώματα τροφικής ευαισθησίας είναι συμπτώματα όπως πρήξιμο, φούσκωμα, δυσπεψία, δυσφορία. Το Food Allergy Test είναι ενας τρόπος για να διαπιστώσουμε με ακρίβεια ποια τρόφιμα ευθύνονται για αυτά τα συμπτώματα.
Το τεστ γίνεται με λήψη αίματος είτε στο γραφείο από νοσηλευτή. είτε σε συνεργαζόμενο εργαστήριο .