Υλικά (10 κεφτεδάκια)

  • 250γρ γαρίδες
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 50γρ βρώμη (αλεσμένη στο μούλτι
  • 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Βασιλικός ή /και δυόσμος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αποψύξτε και καθαρίστε τις γαρίδες. Χτυπατε όλα τα υλικά στο μούλτι. Πλάθετε σε κεφτεδάκια και τα αφήνετε για 1 ώρα στο ψυγείο. Ξαναπλάθετε αφού τα βγάλετε από το ψυγείο. Τα ψήνετε σε αντικολλητικό χαρτί για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.