Υλικά (βγαίνουν περίπου 20 τεμάχια)

  • 250ΓΡ αλεύρι φαρίνα δημητριακών
  • 2 αυγά
  • 200γρ γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 200γρ ελαιόλαδο
  • 350 γραμ.  τυρί φέτα χαμηλων λιπαρών
  • 300γρ mix τριμμένων τυριών light
  • 1 αυγό και σουσάμι για το άλειμμα
  • Λίγο πιπέρι

 Εκτέλεση

Χτυπάτε καλά τα αυγά, προσθέτετε το γιαούρτι και το λάδι. Στην συνέχεια προσθέστε το αλεύρι και τα τυριά.  Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια, τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε από πάνω με τον κρόκο του αυγού και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς