Υλικά για 2 μερίδες

 

  • 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
  • 2 µικρές αραβικές πίτες ολικής
  • 100 γραµµ. τυρί τύπου φέτα µε χαµηλά λιπαρά, κοµµένο σε µικρά κυβάκια
  • 100γρ ζεμύθα
  • ½ φλιτζ. λιαστές ντοµάτες, στραγγισµένες και κοµµένες σε λεπτές λωρίδες
  • 2 κ.σ. φρέσκος µαϊντανός
  • 1/4 φλιτζ. ελιές Καλαµών, χωρίς κουκούτσια και κοµµένες στα 4

Εκτέλεση
1. Ανοίγουμε τις αραβικές πιτούλες στη μέση και αλείφουμε το εσωτερικό τους με ελαιόλαδο

2.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί, τη λιαστή ντομάτα, το μαϊντανό και τις ελιές.Γεμίζουμε τα πιτάκια με το μίγμα αυτό και τα κλείνουμε προσεκτικά.

3. Ζεσταίνουμε τα πιτάκια στην τοστιέρα ή στο γκριλ του φούρνου για να ροδίσουν ελαφρώς και σερβίρουμε αμέσως.