Υλικά :

  • 1 κούπα αλεσμένα αμύγδαλα 
  • 1 κούπα αλεσμένη βρώμη 
  • 2 κουτ. σ. Σκονη κακάο 
  • 3 scoop φυτική πρωτεΐνη ή επιπλέον αλεύρι αμυγδάλου / βρώμης 
  • 1 κ.γλ σόδα 
  • 10 χουρμάδες αλεσμένους 
  • 3 κ.σ. φυστικοβουτυρο 
  • 1 κούπα γάλα αμυγδάλου 

Εκτέλεση :

Ανακατεύεις πολύ καλά τα στεγνά υλικά και μετά προσθέτεις τους χουρμάδες , το φυστικοβουτυρο και το γάλα . Αφού γίνει μια ομοιογενής ζύμη , την μοιράζεις σε φορμάκια σιλικόνης για muffin  ή donut.  Ψήνεις στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά. Λιώνεις μια κουβερτούρα με στέβια για την επικάλυψη και πασπαλιζεις τριμμένα αμύγδαλα . Καλή απόλαυση !